Welcome DJI Phantom 3

welcome dji phantom 3Здравейте,

Горд съм да съобщя, че от вчера съм собственик на DJI Phantom 3 дрон!

Накратко за модела :

 

DJI Phantom 3 Standard притежава всичко необходимо за заснемането на изключително видео от въздуха, като същевременно идва на невероятна цена за възможностите си! Камерата разполага с 2.7К резолюция за видео, която позволява заснемането на изключителни, спиращи дъха кадри. Дронът се управлява от новата DJI GO App и вече познатото дистанционно от втората серия Phantom. Батерията позволява до 25 минути полет с дължина до 1000 метра при пряка видимост. Вече е налична и функцията Follow Me, при която дронът Ви следва, като ваш персонален оператор. Също така, коптерът ще има възможност за летене по зададени точки на картата, както и Point of Interest режим, в който описва окръжност около зададен обект. FPV системата отново е с Lightbridge технология и позволява 720p видео в реално време на 1000 метра при пряка видимост. Безжичният контролер е с мощна вградена батерия, която се презарежда лесно и бързо през стандартен USB вход. Апликацията DJI GO App богата на функционалности и предлага видео редактор, пълна телеметрия, лог на полетите, летателен симулатор и много други.DJI Phantom 3 Standard е проектиран специално за любители фотографи, които нямат нужните умения или квалификация да управляват професионална летяща платформа. Phantom 3 Standard се управлява през DJI GO аплиакцията, която е с изключително удобен интерфейс и позвоялва бързо и лесно боравене с дрона и камерата му. Камерата на Phantom 3 Standard също е създадена от нулата и е максиамлно оптимизирана, за да предостави изключително качество на видеото с голяма детайлност. Всичко, което камерата заснема може да се вижда на вашият смартфон или таблет в реално време с HD качество. За Phantom 3 Standard DJI са изпозлвали прочутата си технология Zenmuse, с която е изработена стабилизиращата стойка за камерата. Тя стабилизира образа в реално време и обира всички вибрации, получени в следствие работата на дрона. Така вашето видео ще е перфектно всеки път, независимо как управлявате дрона си. Phantom 3 Standard разполага и с новите интелигентни летателни режими на DJI, които бяха добавени в 14 версия на фърмуера. Режимите са Follow Me, Waypoints, Point Of Interest, Course Lock и Home Lock.

Цитирал съм инфото от приятелите copter.bg

Ето го и как изглежда моя приятел :

Welcome, #Phantom ☺

A photo posted by Nikolay Nikolov (@rootbg) on

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Ще гледам да се възползвам от оставащите хубави дни и да го покарам, за да мога да качвам видеа и да обновявам sky страницата колкото се може по-скоро.

И както се вика, да си пожелая много без аварийни полети 🙂 и да се надяваме, че съдбата на фантома няма да е същата като на jjrc предшественика му 😀