101 неща, които харесвам, които ОБОЖАВАМ в жените

1. пръстите на краката. – ще започна с тялото, защото съм чувал, че така се прави, пък и както се казва по тялото посрещат по секса… акхъм, по духа изпращат….
2. ходилата. – обичам да ги гъделичкам.
3. колената. – те са различни от мъжките, забелязали ли сте? това вторичен полов белег ли е или си въобразявам?
4. бедрата. – има нещо много поетично в извивката на бедрото, особено когато глезенът е слаб. и да не е слаб пак е поетично. някой ще каже „абе аз ква видех оня ден у рейсо“, а аз ще му отвърна „ти въображение нямаш ли бе, простак? представи си я просто с 15-25 кг… по слаба“
5. дупето. – всъщност то е цяла вселена, която може да се раздели на няколко галактики и всяка да бъде изучавана поотделно. Няма да се спирам, защото е преди 1 часа.
6. амиииии – това всеки мъж го харесва, пък и ако го напиша моят приятел Кръг ще каже, че не му е мястото в този клуб, а в “говорим си за секс” затова ще спомена само, че го наричат “най сладкия бонбон” и… абе както и да е. Върви заедно с други екстри, които бих могъл да описвам до утре, защото наистина много, много ме вдъхновяват.
7. корема. – има 2 типа кореми – плочките, за които някои жени дават мило и драго и мекото коремче, което не е провиснало и за мен е много по прекрасно. Що се отнася до шкембенцата – всеки знае е че е достатъчно да гледа рекламите по телевизията и да отслабва /системата телЕ-абтомър/.
8. пъпа. – ако бях чер арапин или турчин, всичките 101 точки щяха да бъдат номер “8” и щях да възпея женския пъп в 1001 строфи и в тема с 1001 мнения /която да надмине дори вечното “чекмедже” на клуб споделено/
9. гърдите. – мммм, тук няма какво да добавя. Те говорят сами. Люшкайки се…. толкова… красиво…. ммммм………….
10. зърната. – това дедо фройд също го харесва и е писал много по въпроса. Няма да мънкам повече, защото в предишната точка бях достатъчно изразителен /надявам се/
11. кръстчето. – суетните мацки, които ходят с тинейджърски потничета, за да им се види стегнатото коремче винаги са с голо кръстче и настиват, милите. Затова Вятърко ги гушка, за да ги пази. Извинете, разнежих се…
12. гръбчето. – не бихте ли искате да се разходите и по него с език и пръсти?
13. вратлето. – не е нужно да е дълго като на жираф, за да е хубаво. Каквото и да мислят хората от онова африканско племе, които закачат гривни на вратовете на жените си, за да растат по големи /вратовете, не гривните/.
14. косата. – харесвам я дълга, харесвам я къса, харесвам я руса или кафява или червена. Дори обичам палав кичур да ми влиза в устата и да ме закашля докато спя. Така е, мазохист съм в това отношение.
15. езичето. – може и да е език. Една позната си пипаше носа с върха на езика. Беше много впечатляващо…
16. нослето. – особено ако е голямо. Едно голямо носле с аристократична гърбица. Или пък пипонесто… ще ви споделя нещо – аз съм извратен, налитам на жени с големи носове…
17. бузките. – с руж, без руж все са на батко хубави.
18. устните. – момичета, що си мажете устните с толкова червило, че понякога човек не може да им се наслади под пластовете помада?
19. очите. – ах този прозорец към душата…. харесвам ги 2, не 3 пъти повече от всичко друго до тук взето заедно. Някои казват че могат да се целуват с часове уста в уста и да не им омръзне. Аз пък мога да зяпам някоя мацка в очите с часове и да не ми писне. Особено ако очите са светли – небесно сини, стоманено сиви, загадъчно пъстри, влажно кафявите също не са за изхвърляне. Разбира се не цветът е най важното…
20. ръцете, дланите – оставих ги най накрая, защото според мен това е най прекрасното нещо в една жена. Като се почне от върха на пръстите /маникурът не ме интересува/ и се стигне до рамото всичко е поезия в действие. Дори без да си представяш какво могат да направят тези ръце с теб, а само да им се радваш, да ги галиш, да ги целуваш…
21. смехът. – в 20 точки събрах външността, мисля че няма да се сърдите, със същия успех можеха да са и 2000 точки, но езра ен-грим-бидов, или както там се пише, пак ще ме псува, колко ми е дълга темата. Та смехът… Обожавам звънкия женски смях. Дори пискливия, кресливия харесвам… Абе като цяло обожавам смеха. Колко жалко че обикновено го чувам за моя сметка… Жалко ли? Що пък, хехехе.
22. гласът. – не е нужно да е сара брайтън, за да го харесвам. Дори фалшивото свирукане на последната ми либов харесвах. Е предпочитах гласът й, но човек се радва и на това, което има…
23. походката. – казват, че на седмия ден Бог спрял работа, само за да гледа как творението му Ева ходи насам натам. Жените не ходят като мъжете. Нямам предвид манекенките, те не ходят като жени, дори не като хора. Имам предвид всички жени /освен когато не се правят на манекенки/.
24. чантичките. – обожавам чантичките които всички жени разнасят и носят вътре неизвестни съкровища – червило, руж, д.п., носни кърпички, портмоне, телефон, дурекс, спирала, газов пистолет, подкова за късмет, снимка на кученце, дъвка…..
25. късите поли. – любимият ми аксесоар. Заедно с преметнатите крака, които крият, това което искат да загатнат /вж. точки 5, 6/ и показват това, което всички обичат да виждат /вж. точки 3, 4/.
26. дългите поли. – дават храна на въображението и се размятат толкова красиво.
27. онези прилепнали панталони, не ги знам как се казват. – мммммм….
28. свободните панталони., които отпускат хватката над дупето и нахалният минувач може да се наслади на фантастичното движение под тънкия плат.
29. палтенцата. – за всеки галантен мъж е удоволствие да ги подава и да ги носи насам натам заедно с чантичката докато момичето пишка примерно. Ех закъде сте без нас….
30. тържественият ритуал по пишкането. – това се е превърнало в красива церемония, която протича по следния начин. Изравяне на чантичката, която е на дъното на купчината. Изваждането на 1/2та аксесоари в търсене на кърпичките. Взимане на кърпичките. Обръщане към някоя близка приятелка за компания. Заминаване в посока тоалетната. Връщане от тоалетната, през което време вече всички са се затъжили безкрайно…
31. тържественият ритуал по изпращането. – когато ние не можем да го извършим до дома на принцесата, трябва поне да изберем подходящо такси, чийто шофьор да не е психопат, убиец и изнасилвач.
32. тържественият ритуал по посрещането. – мляс по едната бузка, мляс по другата бузка, хайде мляс пак по първата бузка, ох изцапах те с червило…. /кой е казал, че само жените ще се мляскат, амаха! Ние с теб мила сме толкова добри приятелки… искам и аз своя дял…/
33. философиите. – жените имат своя лична философия за света още по времето, когато в средното училище момчетата сме на етап намиране на пишката и самообучение за употребата й. 10тина години по късно не сме наваксали кой знае колко.
34. съветите. – докъде ще стигне един мъж ако зад него няма жена, която да му върже връзката и да му избере хубава риза/блуза? Чувал съм да казват, че имало мъже, които се обличат стилно. Не е вярно. Те просто имат сестра или майка, която разбира от мода.
35. хобитата. – те винаги са толкова многобройни. Какво правят мъжете през това време? Върни се на точка 33 и прочети. А спортът е само предполагаемо средство за постигане на същото в двойка…
36. депресиите. – при тази богата душевност те са нещо обикновено. Не ме разбирайте погрешно, не обичам депресирани жени, обичам да им помогна да преодолеят депресията и да ме възнагради усмивката им. Това ме навежда на точка
37. усмивките. – боже колко са прекрасни… Мона Лиза за го ****, обичам жени с широки усмивки! Дори да не са джулия робъртс.
38. сълзите. – най великото нещо, което правят жените. Най мощното оръжие, което по сила се равнява на 19 водородни бомби. Най силното лекарство за всички душевни болки, които минават след един рев….
39. цикълът. – жените са особено интересни по време на цикъл и малко преди /след/ него. В този период можеш да получиш от тях някое разкритие относно смисъла на вселената или пък сърдита плесница без причина.
40. родилките. – жената не е жена докато не е родила. Бременните жени са красиви! И не е било нужно да дойде 20тия век с неговите голи снимки на бременни жени, за да бъде това оценено.
41. младите майки. – вижте детето. Вижте сега майка му. Сега пак детето… и пак майката…. приличат ли си? Със сигурност. Вижте сега баща му. И съсед му. На кого прилича повече? Обожавам младите майки… Толкова живот има в тях и около тях… направо съжалявам, че не можем да раждаме /всъщност не съжалявам, щото съм гледал джуниър с Арни и Дани де Вито/. Но така поне щяхме да сме сигурни, че детето ни е наистина наша плът и кръв….
42. старите баби. – жените живеят по дълго от мъжете. Което значи че като цяло жените са доста повече време баби отколкото момичета и жени. И най интересното е, че продължават да са жени и момичета дори когато се сбръчкат толкова, че едва им личи червилото и ружа… Вижте сега развалината, която едва крета до бабата и ще разберете защо казвам, че жените са по силни от мъжете.
43. малките лолитки. – не ги харесвам по порочен начин. Просто ми допадат повече от малките момченца-динозавърчета, които се чудят как да си направят мръсно, когато не са заето с това, което споменах в ‘33’. Лолитките са задружни до към 14тата си година. Мръсното си го правят чак след това, през целия останал съзнателен живот.
44. емоциите. – те са толкова силни, толкова всепомитащи… ах… ох… обожавам женските емоции, надушвам ги винаги и ми действат като адреналин… жени, никога няма да можете да скриете емоциите си от мен, ценителят…
45. чувствата. – толкова крайни, толкова безрасъдни… защо ли мъжете се страхуват от тях? Аз ги обичам.
46. желанията. – “искам” е закон за жената. Мъжът има два избора – да страда или да се примири и да го хареса. Обичам женските желания, които винаги са толкова безумни, непоследователни, импулсивни глупави…. Като споменах също така обожавам…
47.Упоритостта. 48. Твърдоглавието. 49. Безумието. 50. Непоследователността. 51. Противоречивостта. 52. Импулсивността. 53. Наивността. 54. Доверчивостта. 55. Хитростта. 56. Инстинка за оцеляване. 57. Майчинският инстинкт…
58. Готварските умения – дори да липсват напълно дава ли ви сърце да го кажете? Нали за това са ресторантите и пицариите….
59. Прегръдките.
60. Суеверията. – като се почне от астрология и се стигне до това да мъкнеш подкова в споменатата по горе дамска чантичка.
61. Вярата. – казват, че са фалшифицирали библията там където пише за жените. Затова те са се комплексирали и сега ходят по църквите с повод и без повод. Обичам това и хич не го смятам за глупост.
62. Духовността. – тя е просто огромна, възхитителна. Не случайно всеки творец има някоя жена за “муза”. Знам какво ще кажете – да ама не, гейовете не са никви творци, а лигльовци и позьори. Е добре де… Няма правило без изключения. Пък и гейовете творци също имат музи за жени, не съм чувал да се вдъхновяват от потни културисти.
63. Лесбийките. – като казах гейове и се сетих… Много ги обичам. Даже бях писал като анонимна лесбийка в ева и ева, за да видя какво ще ми отговорят. Толкова прекрасно ми отговориха и ме успокояваха… Направо се разбих от умиление и се изкуших да вляза с нормалния си ник и да им кажа колко ги обичам, но не ми стискаше… Какво да се прави, мъж съм – страхлив съм… А пък преди 2 години покрай една тема на кастанеда някаква котана от пловдив искаше да се запознава с мен покрай гореспоменатия клуб. Сърце не ми даде да й отговоря че съм мъж, оставих мейла без отговор.
64. амазонките. – става дума за борбените жени, които успяват на всяка цена.
65. Българките. – о тез отрудени, но тъй прекрасни жени!! Питайте слави или крум савов ако не ми вервате.
66. Латиноамериканките. – ммм какъв задник…
67. Японките. – прелестни са нали?
68. Индийките. – кама сутра не е единственото с което ги свързвам.
69. Нигерийките. 70. Шведките. 71. Испанките. 72. Българските туркини. 73. Турските туркини.
74. Абе жените от всички нации харесвам!! – Защо позволявате на некъв дебил от Очиндол да ви обижда и да изкарва едва ли не, че сте хубави само щото кльюпате кисело мляко, мамка му?
75. Бижутата. – жената не е същата ако не се наконти и с някакъв пръстен, верижка за кръста или нещо подобно. Не че си падам по бижута, но на голо особено изглеждат много вдъхновяващо. Да не се объркате – никак не харесвам пръстена, ако е брачна окова. /ама за един авер примерно няма голямо значение, дори ми е казвал че си пада по омъжени жени./
76. Въпросите. – те за безкрайни. Уважавам стремежа за знание.
77. отговорите. – те са толкова незадоволителни. Но така е по-интересно.
78. феминистките. – само така! С вас съм! Гърл пауър! WomYn!
79. поп идолките. – бритнии бритниии!
80. Шофьорките на автобуси. – и в тях има чар…
81. решимостта. – нея май я споменах вече, но толкова я уважавам, че бих я повторил…
82. неувереността в себе си. – толкова сте сладки като не вярвате в себе си, а в съпруга си примерно… без вашата вяра той не само че нямаше да получи тази нобелова награда, а дори името си не би написал правилно.
83. секретарките. 84. келнерките.
85. кучките. – страшно са секси и се побърквам по тях…
86. жените вамп. – още повече… ела да ми изсмучеш кръвта, бейби, ще мина на страната на мрака…
87. светиците. – толкова са убедителни… искам да умра за жана дарк….
88. вещиците. – мъжете просто нямат талант в магията. На тях им дай да се мъчат да направят злато от лайна. Еееех….
89. капризите. – обожавам женските капризи. Няма да ми омръзне и след двеста и петия път да гледам как госпожицата връща сервитьора/сервитьорката защото не й е донесла Мерло от 98 година, а Каберне от 99та, когато си е поръчала наливното вино.
90. плахостта. – знам че е престорена, но е толкова сладко…
91. нападателността. – имам една фантазия в която съм възран с белезници и има една мед. сестра…. като споменах…
92. мед. сестрите. – мммм…. искам да умра в ръцете на мед. сестра… по възможност в леглото от инфаркт. По възможност и тя да е с мен в леглото….
93. акушерките.
94. скромността. – и тя често е престорена, но и тя е сладка. Ако е истинска не чак толкова сладка, но пак става.
95. изчервяването. – о роза ли бе, че разцъфтя или момиче с кожа розов цвят….
96. пребледняването. – ела (при)падни в моите силни ръце…
97. танца. – не задължително танц на стриптизьорка. На мен и балет сатен ми стига….
98. любовта. – толкова истинска, толкова предана, толкова отчаяна и готова на всичко е женската любов към някой мъж /особено ако е чужд/….
99. омразата. – толкова истинска, толкова предана, толкова отчаяна и готова на всичко е женската омраза към някоя жена /особено ако е съперница/.
100. надеждата. – върви заедно с вярата. И накрая, но определено не на последно място:
101. инстинктивната мъдрост. – дълбоко в глупавичката нежна главица, която в единични случаи с нечовешки мъки може да извади IQ над 130 се крие цялата мъдрост на живота, всички тайни заключени в генома и паметта на човешките клетки. В наистина необходимият момент една най обикновена домакиня може да извади около 5 пъти повече разум отколкото 37 професора по математика събрани заедно из-сред най големите университети в целия свят. Ако не вярвате накарайте професорите да ви препекат поне две филийки хляб без да направят пожар или ядрена катастрофа.