Защо мъжете харесват толкова оралната любов

Толкова много връзки са се разпадали именно заради неразбиране на този така прост въпрос, че статистиците просто не се наемат да изчисляват. Оралната любов винаги е издигана в култ от мъжете и мразена от жените. Предразсъдъци, отвращение или неразбиране, без значение причината, хиляди мъже са лишени от това удоволствие, а хиляди жени не разбират защо нещата с партньора им не вървят.

Разнообразие

Рутината в сексуалния живот убива желанието и на мъжете и на жените. Смяната на позите променя усещането и това го знаят чудесно всички дами.

С оралната любов е същото. За разлика от жените, които имат няколкостотин повече нервни окончания и могат да изпитат поне два вида оргазъм, мъжете са малко ощетени в тази област и оралната любов всъщност е единственият начин да сменят малко усещанията.

Гледката

Повечето мъже мечтаят от невръстна тийнейджърска възраст да видят застанала на колене жена, която се е отдала единствено на това да достави удоволствие.

Просто приемете, че докато жените мечтаят да се разхождат на лунна светлина по плажа с мъжа на мечтите си, който е смесица между Джони Деп и Вин Дизел, например, момчетата са далеч по-практични.

Скоростта

Фактът, че оралната любов е нещо „специално“, както и това, че усещането е по-различно от обикновено, кара мъжете бързичко да „излитат в небесата“. Стимулирането по различен начин усилва усещанията и логично води до по-бърз край.