Целувайте се!

целувайте сеСексът без целувки ще е само сериозно физическо упражнение. Срещата на свещи без целувки ще е само ядене.

Казваме ви тези неща не за да се направим на прекалено романтични, а за да ви припомним най-лесния начин за събуждане на сексуалното желание у някого (у вас самите включително) – целувката.

Сексолозите твърдят, че ако се целувате всеки ден по 30 секунди, това ще подобри сексуалният ви живот качествено и количествено поне два пъти.

По време на целувката, дори да е кратичка, като за „чао“, се отделят хормони, които подобряват настроението, отключват желанието за близост и действат като стартер на сексуалните хормони.

Благодарение на целувката можете да накарате половинката си да мисли за вас през целия ден.

Ако сутринта и в края на последната ви среща го целунете… както вие си знаете, няма начин да му излезете бързо от главата. Впрочем, целуването с въображение е едно от двадесетте неща, които мъже намират за неустоими.

Целувка по нежно място – ушите, врата, гърба, дланите на ръцете или сгъвката на лакътя, може да „придума“ и най-изморената жена за малко нежности.

Много е важно обаче да не се сещате за целувките само когато ви се прииска секс, без значение дали сте мъж или жена.

Целувката е законния начин да изразявате любовта си на обществено място. Няма как да правите секс на спирката, нали.

Тъй като тя е и традиционното начало на секса, се смята, че гореща целувка в таксито или още в ресторанта ще разпали страстите неудържимо.

А страстната целувка по време на секс приближава оргазма със скоростта на светлината.

И за да е целувката както трябва, ето няколко абсолютно задължителни неща, които трябва да спазвате, за да превърнете момента в нещо вълшебно.

Меки устни

Балсамът за устни е задължителен дори за момчетата. Ужасно е да се целуват напукани устни, момчета, разберете го. Не е гейско да си слагаш балсам, даже повечето момичета се радват, когато видят момче да се грижи за себе си.

Свеж дъх

Знаем, че си го знаете, просто ви подсещаме. Дъвки, избягване на „ароматни“ храни, както и на такива, които подуват стомаха. Гадничко е, но по-добре да ви го кажем ние, отколкото целуваният обект, нали.

Въображение

Също както при секс позите, така и при целувките трябва да има разнообразие. Езикът и устните са достатъчно гъвкави, за да можете да експериментирате с тях.

Единственото неудобство е, че в този момент устата ви са заети и не можете да си кажете дали нещо ви харесва или не, но пък лекичко дръпване назад ще покаже на партньора, че това не е най-прекрасната целувка.