Уроци по прелъстяване

Из tialoto.bg

уроци по прелъстяванеЦяло чудо е, че мъжете и жените успяват да поддържат връзка, като се има предвид колко различни са двата пола.

Дори в моментите, в които се очаква двамата да достигнат пълно единение, пак има коренно различни представи за това как трябва да се случат нещата.

Но тъй като така или иначе мъжете и жените не могат едни без други, вижте четирите неща, които можете да научите от противоположния пол и които ще ви помогнат да се разбирате, поне в леглото, по-добре.

Четири неща, които жените могат да научат от мъжете

– Когато ви предлагат секс, приемете – никога не знаете кога ще е следващият път. Този съвет се отнася само и единствено за ангажираните дами и техните половинки. Знаете какво се мисли за жена, която сменя партньорите си често, нали.

-Снимките на полуголи тела определено възбуждат.

-Насладете се на момента. Да мислите за утрешните задачи по време на секс само проваля изживяването

-Ако искате секс, не използвайте супер закодирани и заобиколни начини да си искате. Бъдете ясни в желанията си и ще спечелите и двамата

Четири неща, които мъжете могат да научат от жените

-Свещите и нежната музика наистина имат ефект

-Когато става дума за целувка, прегръдка, любов, по-бавно обикновено е по-добре

-Няма нищо лошо в това само да се погушкаш с някого. Понякога усещането за интимност е много по-силно отколкото по време на секс.

-Няма нищо лошо в това и да не получаваш оргазъм всеки път, ако останалата част е била супер. Лошо е когато този оргазъм така и не дойде.