Стани брилянтен любовник

Стани брилянтен любовник:

Казват, че 70% от една успешна връзка се дължи на секса и 30% на всичко останало. Не можем нито без едното, нито без другото, така че е важно да сме добри и в секса и във „всичко останало“.

Днес обаче ще си говорим само за тези седемдесет процента и за това как да направим така, че да сме наистина добри в тази част. Или в „онази“, както искате.

Пет са нещата, които трябва да спазвате, без значение дали сте мъж или жена, предпочитате да сте отгоре или отдолу, това няма значение.

Има значение какво, с кого и как правите. И дали го правите добре.

Изберете си правилния партньор

Много ни беше лесно да го напишем, признаваме, но знаем чудесно колко трудно всъщност е това.

Хората могат да си паснат още от първата вечер или да им отнеме време докато се настроят един към друг.

Ако обаче удоволствието от секса все още не е дошло след първия месец и само мисълта за физически контакт с въпросния човек ви докарва главоболие, по-добре се разделете.

Усвоете теорията и практиката

Нуждаете се от три основни неща, за да говорят за вас като за брилянтен в леглото – познание, опит и правилно поведение.

За познанията се грижим ние с рубриката „Секслайф“, но и вие трябва да положите малко усилия (ако можем да наречем това приятно занимание така), за да опознаете тялото и нуждите си.

Опит може да се натрупа и с един и с много партньори, така че не вадете тефтерчето с бройките.

Колкото до правилното поведение, то идва с опита. Съветът, който можем да ви дадем от опит, е да не мислите за това как изглеждате в тази или онази поза, а да се радвате на момента. Щом човекът е с вас, значи ви харесва. Съвсем просто е.

Експериментирайте

Казвали сме ви и преди, че няма забранени или срамни неща в секса, стига и на двамата да ви доставят удоволствие.

Ако не сте правили нещо до сега, пробвайте, може да се окаже, че това е ключът към  удоволствието, което сте търсели винаги.

Упражнявайте се орално

Благодарение на оралната любов повечето хора се срещат с най-силните си оргазми. Сега вече, като знаете това, няма как да откажете на половинката си подобно удоволствие. А и нали целта е да сте брилянтен любовник.

Ако имате някакви притеснения, просто се изкъпете заедно преди това. Хем вие ще сте спокойни, че всичко блести от чистота, хем ще загреете още в банята за предстоящото.

Стимулирай се мозъчно

Най-известните сексолози твърдят, че сексът е „психофизиологично“ действие. Преведено на български това означава, че участие в „нещата“ взимат по равно и мозъка и тялото.

Мозъкът е най-голямата ерогенна зона в човешкото тяло и като такава има нужда от стимулация – фантазирайте, влизайте в роли, гледайте филми с Джони Деп, клиповете на Джъстин или каквото там ви вдъхновява и тренирайте.

Брилянтен любовник не се става току така.