СПОСОБНОСТИ

1. КАК ДА УВЕЛИЧИМ МЪЖКИТЕ СПОСОБНОСТИ ?Да се подготвим за задържане на спермата!

Трябва да се научите да контролирате необходимите мускули, преди да се опитате да задържите спермата си по време на полово сношение. Основните мускули, които регулират този процес са мускулите около урино-изпускателния канал при изхода при пикочния канал, чиято функция е да спират потока урина. Така можете да постигнете контрол над тях по пътя на нееднократно прекъсване на потока урина по време на изпразване на пикочния мехур. Други мускули, които също имат отношение към разглеждания въпрос повдигат областта между краката ви и обкръжават основата на пениса. Ще ги усетите ако се опитате да повдигнете топките си към тялото. След като се научите да стягате тези два вида мускули по ваше желание (първо мускулите, прекратяващи струята на уриниране, а след това повдигащите топките) ще можете да ги развивате и укрепвате дори ако тренирате само по няколко секунди ежедневно. Тъй като никой не може да знае, че правите тези упражнения, можете да се занимавате с тях когато и където ви е удобно.

Как да задържат спермата?

След като сте се научили да контролирате тези мускули спрете изтичането на сперма като съкратите гореуказаните мускули по време на финалната вълна страст. Завършвайте сексуалния епизод точно така, както бихте го завършили ако бяхте позволили събитията да се развият по своя ред като само държите стегнати мускулите около изхода на пикочния канал в течение на целия период на семеизпразване.

Емоциите никога не закъсняват!

Вероятно най-големия проблем възниква около съучастието на жената в секса, когато тя няма никакви чувствени желания. Мъжът често ги разглежда като неуспешни опити за сексуален контакт. Те го заразяват с достатъчно неприятни чувства :
1. на тревога, ако е длъжен винаги да се интересува няма ли да срещне опита му отказ ;
2. увереност, ако възприема и отказа на жената като заплаха за любовта във връзката, виновност, ако се съмнява в правомерността на действията си ;
3. чувство на незадоволеност, ако мъжествеността му включва в себе си постоянната способност да внушава на жената ответно страстно чувство.
В резултат на всичко това често отслабва потенцията, дори когато жената страстно желае полово сношение. Двете страни като индивидуалности страдат и значението на секса като свързващ шев намалява.

2. КАК ДА УВЕЛИЧИМ ЖЕНСКИТЕ СПОСОБНОСТИ ?

Сношенията могат да се осъществят успешно когато мъжът е зад жената, като при това жената заема позиция, при която влагалището се намира отзад. Съвкуплението в аналното отверстие също се осъществява в такава позиция. Говорейки изобщо, когато мъжът е зад жената е по-удобно и за двамата и тази поза се явява историческо наследство, наследено от предците ни. Тя често носи по-голямо удоволствие и на двамата партньори, отколкото други позиций. Ето една превъзходна позиция : жената е на колене и лакти, а мъжът, намирайки се отзад на колене вкарва пениса си и хваща жената за талията или ласкае с ръце гърдите й. Така и двамата са устойчиви, свободни и получават по-голямо удоволствие от сношението.

Чувства ли мъжът матката?

Може! Когато прониква дълбоко,но това е доста неприятно за жената. Ще бъдат ли неприятни ударите на пениса в матката по време на съвкупление ? Не, когато жената го изпитва постоянно ! При силна възбуда коремната преса е напрегната и повдига матката, която се измества встрани и не пречи на проникването на пениса. Затова по принцип е невъзможно члена да “влезе’ в матката, както мечтаят свръхсексуалните жени. Освен това отверстието на матката е твърде малко. То се разтяга силно при раждане. Може да пропусне и полов член, но е възможно спазми на мускулите да захванат пениса. Това не се получава, тъй като отверстието на матката се намира под ъгъл с члена и той преминава до него без да се опира. Изобщо, когато мъжът почувства препятствие трябва да отстъпи, а и жената да го пожелае, за да избегне неприятни усещания.